Proberen: Word jij Club Berghain binnengelaten?

Thomas Keulemans | 2 juni 2016
algemeen

Berghaintrainer

Kom jij binnen in een van de vetste techno-clubs ter wereld?

Virtual Reality (VR) is het helemaal vandaag de dag. Het wordt voor van alles en nog wat gebruikt om situaties zo echt mogelijk over te laten komen. Nu is er een supervet VR programma ontwikkeld, waarmee je kunt proberen of jij wordt binnengelaten in de Berlijnse techno-tempel Club Berghain: de Berghaintrainer!

Speel de Berghaintrainer

We hebben al vaker geschreven over deze geweldige en beruchte Berlijnse club. Daarin was hun soms mysterieuze deurbeleid vaak onderwerp van gesprek. Dat hoeft nu niet meer! Jij kunt nu zelf oefenen wat jou te wachten staat als je bij Berghain aan komt lopen en de bouncer je van top tot teen in zich opneemt en een drietal korte vragen stelt. Altijd al willen weten hoe je die lastige bouncer omzeilt? Dan is dit je kans!

Kenmerken

Het programma is zó ingericht, dat het een aantal van je fysieke kenmerken herkent, te weten: je gelaatsuitdrukking, je stem en de mate waarin je boos, verdrietig, verbaasd of euforisch kijkt. Uiteraard moet je dit met een flinke korrel zout nemen, maar supergrappig is het wel. Bovendien waan je je écht voor de deur van Berghain en bekijkt de bouncer je met de nodige argwaan en een blik van 'wat denk jij hier te komen doen?'

LEES OOK: #TechnoTuesday: Berlijn

Berghain 'ja oder nein' ... Probeer het zelf!

Het is ons al gelukt om binnen te komen en de drie vragen naar tevredenheid van de bouncer te beantwoorden. Lukt het jou ook? Probeer het nu hier zelf! Let op: het werkt (helaas) niet op je mobieltje of tablet, maar wel gewoon op je laptop, pc of Macbook en het is écht het proberen waard!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws