Nicky Romero racet zichzelf Wegmisbruikers in

Peter Güldenpfennig | 6 juni 2016
algemeen

Dat Nicky Romero kan draaien en produceren weten we, maar hij kan ook een potje racen. Dat kwam hem afgelopen weekend op een hoofdrol in Wegmisbruikers te staan.

Nicky Romero krijgt boete

Te hard rijden en twee keer rechts inhalen kwam de dj op een totale boete van 480 euro te staan. Zelf zegt de dj dat hij haast had om zijn vriendin Dafne Schippers haar telefoon te brengen. 'Ze heeft een belangrijke training vandaag', zo gaf hij op als reden. Wel is Nicky begripvol voor de aanhouding. 'Iedereen heeft zich aan de regels te houden', aldus Nicky.

Check het filmpje hieronder:

Ondanks de relaxte reactie van Nicky, snappen we hem wel een beetje. Als wij een Mercedes AMG GT S zouden rijden zou waarschijnlijk de gehele redactie wekelijks te zien zijn in Wegmisbruikers. Overigens is hij natuurlijk niet de enige dj die wel van snelle auto's houdt. Ook Afrojack is niet vies van een flinke kar en laat dat ook graag zien. Niets mis mee, een dergelijke bolide koop je niet om in je garage te parkeren. Een plek in Wegmisbruikers is weer het andere uiterste, natuurlijk, maar dat neemt niet weg dat we kwijlend naar de verzameling van Afrojack of de Mercedes van Nicky kijken. 

Meer Nicky Romero? Check hier de geniale behind the scenes van 'Future Funk'!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws