Hardwell mag draaien voor de VN

Bart Remmers | 9 juni 2016
algemeen

Hardwell heeft het weer goed voor elkaar. De huidige #2 dj van de wereld mag donderdag 16 juni een potje draaien tijdens een event op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties (VN) in New York. Het event wordt georganiseerd door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Johan Cruyff Foundation. Hardwell zal er de aandacht vestigen op het werk dat hij heeft verricht met zijn 'United We Are' Foundation. 

Hardwell en Frank Rijkaard

Het thema? Hoe kan sport ingezet worden voor meer vrede. De Bredase dj zal er 16 juni over praten met nog een ander icoon: oud-voetballer en trainer Frank Rijkaard. Maar Hardwell's 'United We Are' Foundation doet meer. Zo is de dj druk doende met het organiseren van een event waar het onderwijs voor jonge kinderen centraal staat. 

LEES OOK: Hardwell geeft ruim duizend kinderen de dag van hun leven.

Mumbai

Afgelopen december werd de stichting nog feestelijk gelanceerd tijdens een Hardwell-set voor 70.000 fans in het D.Y. Patil-stadion in Mumbai. Dat event richtte zich op het awareness kweken voor het gebrek aan educatie voor arme kinderen die leven in de sloppenwijken van de Indiase stad, meer daarover zie je in het onderstaande filmpje. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws