Emotionele Diplo reageert op nachtclub-drama in zijn hometown Orlando

Thomas Keulemans | 14 juni 2016
algemeen

Diplo

Diplo reageert geschokt op tragedie in gay nachtclub The Pulse

Het verschrikkelijke drama in gay nachtclub The Pulse in Orlando (Florida) houdt de gemoederen bezig. En terecht; het is een van de allergrootste shootings uit de Amerikaanse geschiedenis. Veel dj's en producers staken de LHBT-gemeenschap al een hart onder de riem door via Twitter te reageren op het drama. Zo ook Diplo, zelf afkomstig uit Orlando.

LEES OOK: Reacties uit de EDM-scene op gruwelijke slachtpartij in nachtclub Orlando

Emotionele Diplo laat zijn hart spreken

Nu is het de beurt aan Diplo om te reageren. De Amerikaanse dj groeide op in Orlando en bezocht zelf vele nachtclubs in de omgeving van Orlando. Diplo raakte afgelopen week nog in opspraak door enkele opmerkelijke statement over de EDM-scene, nu laat hij zijn hart spreken in positieve zin.

'Soms reed ik zelf uren naar bepaalde nachtclubs in de hoop mijn favoriete dj's daar te zien. Het ergste wat er dan kon gebeuren was dat de politie ingreep en een feestje dat uit de hand liep beëindigde. Dat is vanaf nu een heel ander verhaal…'

Op Facebook postte hij de volgende boodschap om zijn medeleven te betonen met de slachtoffers en hun families.

Dat hij zich eerder deze week negatief uitliet over de dance industry zijn we hiermee eigenlijk meteen al weer vergeten, want de tragedie in The Pulse is pas écht wat om je druk over te maken.

Ook collega Dillon Francis sprak zijn afschuw uit over de shooting, nadat vele dj's hem dit weekend al voorgingen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws