Festivaltip: Balaton Sound Festival in Hongarije

Thomas Keulemans | 15 juni 2016
algemeen

Als jij deze zomer van plan bent een tof festival in het buitenland te bezoeken dan hebben wij een goeie tip voor je: Ga naar Hongarije. Denk dan niet direct aan Sziget Festival, waar het in augustus een week lang compleet losgaan is. Nee, we bedoelen Balaton Sound Festival, dat wel mee werd opgericht door dezelfde organisatoren als Sziget.

Zieke Line-up!

Balaton Sound vindt plaats van 6 tot 10 juli en levert een line-up die écht helemaal te ziek is! Wat dacht je van Armin van Buuren, Martin Garrix, DVVBS, Tchami, Deorro, Oliver Heldens, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO en Sam Feldt… om er maar eens een paar te noemen. Check hier de volledige line-up!

Historie

Het eerste Balaton Sound festival werd gehouden in 2007 aan de oevers van het bekende Balaton meer, dat het grootste meer van Midden-Europa is. Overdag kun je nog heerlijk relaxen bij aan het meer en op je luchtbedje ronddobberen, zonder iets te hoeven missen; de optredens gaan van start tegen het einde van de middag en vooral 's nachts verandert het festivalterrein dan in één grote party!

Uiteraard vind je er naast de vetste dj's ook diverse chill-out tenten, cocktailbars, restaurants en een complete camping! Het festival won niet voor niets al Europese Festival Awards in de categorie 'Best Medium-Sized European Festival' (2013).

Voor alle informatie over Balaton Sound Festival check je hier de website en bekijk hieronder alvast de aftermovie van vorig jaar!

In 'Clublife Magazine #2', die binnenkort verschijnt vind je ook een uitgebreide buitenlandse festival special, waarin onder meer Balaton Sound Festival aan bod komt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws