Wat de fok, DJ Dano een eigen biografie?

Peter Güldenpfennig | 16 juni 2016
algemeen

Ok, de titel is nogal een armoedige poging tot grap, we vinden het eigenlijk gewoon vet dat DJ Dano, echte naam Daniel Leeflang, z'n eigen biografie krijgt. De DJ, lid van het legendarische The Dreamteam is door Arne van Terphoven uitvoerig aan de tand gevoeld over zijn bizarre leven. Het boek draagt dan ook de titel Wat de fok ouwe, het bizarre leven van DJ Dano.

DJ Dano

Samen met The Prophet, Buzz Fuzz en DJ Gizmo draaide DJ Dano als team op Thunderdome-feesten, praktisch als onofficiële mascottes. En toen hardcore de lucht in schoot konden we het Dreamteam gemakkelijk zien als sterren binnen het genre. Met de populariteit van hardcore groeiden ook de problemen van Dano. Drank, drugs en onzekerheid maken het een praktisch onhoudbare situatie voor de dj.

Nu, een fortuin armer, maar een levensverhaal wat leest als een jongensboek rijker, doet de dj zijn persoonlijke relaas tegenover  Arne van Terphoven, mede-eigenaar van Mary Go Wild. Aan het boek werkten onder andere ook The Prophet, Jeroen Flamman, Duncan Stutterheim, Gizmo, Rob Gee en Rocco Veenboer mee. Het boek verschijnt in september.

Geïnteresseerd in Wat de fok ouwe, het bizarre leven van DJ Dano? Bestel het boek dan hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws