AMF Presents SLAM! in de Ziggo Dome

Thomas Keulemans | 16 juni 2016
algemeen

AMF Presents SLAM! In de Ziggo Dome

Kijk jij stiekem ook al een beetje uit naar de herfst? Nee, liever eerst een fantastische partyzomer met veel zon en dikke festivals natuurlijk! Maar als dan onherroepelijk de blaadjes van de bomen gaan vallen in oktober, komt er ook weer heel veel moois op dancegebied; genoeg om jouw herfstdepressie tegen te gaan!

Dit jaar vindt het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats van 19 tot en met 23 oktober. Groot onderdeel daarvan is natuurlijk elk jaar AMF (voorheen Amsterdam Music Festival). Eerder werd al door de organisatie bekend gemaakt dat AMF dit jaar uitbreidt van twee naar vijf dagen.

Bovendien krijgt AMF er daardoor ook twee locaties bij: de Heineken Music Hall én de Ziggo Dome. De line-ups zijn nog lang niet allemaal bekend, maar 'Hardwell Presents Revealed' zal in elk geval onderdeel uitmaken van één van die AMF-evenementen, zo werd deze week al naar buiten gebracht.

LEES OOK:  Hardwell Presents Revealed keert terug in de HMH tijdens ADE

Samenwerking tussen AMF en Slam!

Dance radiostation Slam! mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het ADE. Slam! zet elk jaar haar eigen studio in Amsterdam neer en nodigt diverse dj's bij hen in de studio uit. Vorig jaar was de Mix Marathon van Slam!, met maar liefst 83 uur lang de beste live-sets, een van de hoogtepunten. Maar het kan nog mooier: op zaterdag 22 oktober organiseert het radiostation samen met AMF een feest met de grootste dj's, 'AMF Presents SLAM!’ in de Ziggo Dome.

De eerste namen van AMF Presents SLAM! volgen binnenkort en het belooft een legendarische line-up te worden! De kaartverkoop start vrijdag 24 juni. Registreer je nu op amf-festival.com/member voor regelmatige updates over #AMF2016.

De officiële aftermovie met Highlights van #AMF 2015

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws