Axwell Λ Ingrosso met eigen AMF-event in de HMH

Thomas Keulemans | 17 juni 2016
algemeen

Axwell Λ Ingrosso krijgen eigen AMF-evenement in de Heineken Music Hall

De zomer moet eigenlijk nog losbarsten, maar alweer bereikt ons ubervet nieuws rondom een event tijdens ADE in oktober! Axwell Λ Ingrosso zijn de headliners in de Heineken Music Hall op zaterdag 22 oktober tijdens het AMF! Het wordt het tweede optreden van het Zweedse duo tijdens ADE in ons land, maar de eerste keer dat zij hosten voor AMF in de HMH.

Toch nog Zweedse dj's op Nederlandse bodem

En dat is goed nieuws na het niet doorgaan van The Flying Dutch – Swedish Journey, waar Axwell Λ Ingrosso op 30 juli eigenlijk zouden draaien. Helaas werd dit grootse event gecanceld door alle aanhoudende onzekerheid rondom de optredens van Avicii, die eerder dit jaar bekend maakte na dit jaar te stoppen met zijn optredens.

De live shows van Axwell Λ Ingrosso zijn ronduit legendarisch. In 2015 gaven de heren ook al een mega ziek optreden in de HMH, dus het zal nog niet meevallen om dat te overtreffen dit jaar, al is dat uiteraard wel hun doel. 

Wil je nog helemaal niet denken aan de herfst? Snappen we! Gelukkig dropten Axwell Λ Ingrosso onlangs hun heerlijke zomerse track 'Thinking About You', met de supervage maar grappige videoclip! Verder kun je de heren deze zomer ook in Ibiza aan het werk zien bij het legendarische Ushuaïa hotel, waar zij hun residency houden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws