Mmmmaven: EDM haven

Nadja | 20 juni 2016
algemeen

Mmmmaven

Sarah Hoffman is managing director bij Mmmmaven, een muziekproductie faciliteit die cursussen geeft in elektronische muziek en dj-ing.

Wat is Mmmmaven?

Toen Sarah Hoffman in het buitenland studeerde werd ze verliefd op EDM; wie niet? De populaire dance havens die ze bezocht met geluid systemen die haar wegbliezen herinnert ze zich nog maar al te goed. En vandaag de dag gebruikt ze deze passie voor EDM bij haar werk. Sarah Hoffman is directeur van Mmmmaven, een elektronische muziekproductie en dj school te Central Square, Cambridge. De mmmmaniacs verkennen de kruising tussen muziek en technologie in labs uitgerust met draaitafels, mixers en speciale software.

‘Apps hebben de dj-industrie behoorlijk veranderd. Apps maken het voor meer mensen toegankelijk om dj te worden, maar nemen vaak ook een groot deel van de vaardigheid en creativiteit weg. Bij Mmmmaven leren we hoe je deze kunstvorm nastreeft en gebruik maakt van de uitrusting die in de industrie gebruikt wordt. Sommige dj’s gebruiken iPad apps bij hun presentaties, naast het gebruik van klankborden,’

vertelt Sarah.

Bezoeken

Ben je toevallig een keer in Cambridge? Mmmmaven geeft elke vrijdag een gratis seminar, demo of meet-up. Daarnaast zijn er ook concerten. Meer weten? Bekijk dan even hun website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws