Zet Marshmello ons opnieuw op een dwaalspoor?

Thomas Keulemans | 20 juni 2016
algemeen

Ware identiteit Marshmello nog steeds raadselachtig

Sinds zijn remixen van Adele's 'Hello' en 'Where Are You Now' van Jack Ü houdt de ware identiteit van Marshmello, die steevast in het wit gekleed gaat en een masker op zijn hoofd draagt in de vorm van een lichtgevende marshmallow, de gemoederen flink bezig. In april 2015 kwam de eerste post van de raadselachtige act online

Sinds die tijd is wordt er al gespeculeerd over de werkelijke dj die schuil gaat onder dit alter ego. Dotcom werd hier, mede door een zichtbare tattoo het vaakst genoemd als de ware dj onder het marshmello masker.

LEES OOK: Identiteit Marshmello eindelijk onthuld?

Dit filmpje van Tiësto dook op, die het karakteristieke Marsmello-masker afzet en daarmee de identiteit van Marshmello zou onthullen…

Worden we hier met z'n allen niet gewoon getrolld door meerdere dj's? Wie de tourschema's van Tiësto en Marshmello eens goed naast elkaar legt zou zeggen dat het onmogelijk Tiësto kan zijn die steeds onder het marshmello masker gehuld gaat. Tokio en Las Vegas op een en dezelfde dag is namelijk een lastig te doen, zelfs met een privé-jet.

Moves en voice Marshmellow vs. Tiësto

Bovendien zijn de moves achter de draaitafels van Tiësto beduidend anders van aard dan die van Marshmello. Ook de stemmen komen niet echt overeen, dus als het al waar is, hoe valt dat dan te verklaren. Is hier misschien sprake van een 'Top Gear'-achtige truc, waarin The Stig steeds in auto's racet terwijl hij een helm draagt waarin hij onherkenbaar is? Ook hier gaat het verhaal dat er meerdere coureurs achter het stuur plaatsnamen. Wat denk jij, worden we niet gewoon allemaal getrolld? 

Beeld via Facebook-pagina Marshmello

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws