Tiende editie van WiSH Outdoor bijna uitverkocht!

Thomas Keulemans | 21 juni 2016
algemeen

De tiende editie van WiSH Outdoor is bijna uitverkocht!

Met nog minder dan twee weken voor de boeg begint de tiende editie van WiSH Outdoor toch wel echt heel dichtbij te komen. De tijd vliegt! Net als de kaartverkoop overigens. Meer dan 95% van de beschikbare kaarten zijn al verkocht, dus het wordt hoog tijd om je tickets te scoren als je aanwezig wilt zijn bij deze speciale editie van WiSH Outdoor. Ga voor tickets en info naar de officiële WiSH Outdoor website: www.wishoutdoor.com

WiSH Outdoor trailer 2016

Om deze boodschap extra kracht bij te zetten presenteerde WiSH Outdoor onlangs vol trots het thema van dit jaar in de vorm van een moddervette trailer. Wellicht heb je hem al voorbij zien komen op social media of op de website, maar voor diegene die hem nog niet gezien hebben of hem nogmaals willen zien: zie hieronder!

Een uitpuilende line-up

Als deze trailer je nog niet overtuigd heeft, dan kan de uitpuilende line-up daarin wellicht de oplossing bieden.

Op vrijdag 1 juli opent WiSH Outdoor dit jaar maar liefst drie area’s met voor iedereen wat wils. Zo staan DVBSS en Headhunterz als headliners op de Mainstage, wordt voor het eerst de Arena of Adventure ingewijd door hardstyle-toppers als Frontliner, Radical Redemption en Atmozfears en kan een gezellig, zomers feestje niet ontbreken in de niet meer weg te denken Villa Ananas.

Tijdens de tweede festivaldag op zaterdag 2 juli zal WiSH Outdoor al haar kaarten prijs gaan geven. De keuze is reuze, want met maar liefst tien (!) area’s en een bomvolle line-up komt iedere WiSH Outdoor bezoeker aan zijn trekken. NERVO, Sander van Doorn, Wildstylez, Yellow Claw, Sam Feldt, Ummet Ozcan, DBSTF en een eerste area hosting door Mr. Belt & Wezol sieren deze tweede festivaldag van WiSH Outdoor in 2016.

Als kers op de taart betreden op de zondag van WiSH Outdoor traditiegetrouw diverse pop-acts de bühne. Dit jaar zal dat niet anders zijn, want Guus Meeuwis, Racoon, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Charly Lownoise & Mental Theo en Nielson zijn slechts een kleine greep uit de acts die zondag 3 juli acte de présence gaan geven. Daarnaast kunnen dance-liefhebbers dit jaar het hart ophalen in de speciale 18+ area die de Delivery Room gaat heten.

WiSH Outdoor Mexico 2016

In navolging op het succes van vorig jaar keerde WiSH Outdoor op zaterdag 21 mei terug in het Parque Fundidora in Monterrey, dat wederom het prachtige toneel was voor de tweede editie van WiSH Outdoor Mexico. Het uitbundig uitgedoste en uitzinnige Mexicaanse publiek ging vanaf de eerste tot de laatste minuut he-le-maal uit hun dak. Wat er verder allemaal gebeurde in Monterrey is terug te zien in de monsterlijk goede aftermovie!

Aftermovie van WiSH Outdoor Mexico 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws