Nicky Romero kondigt nieuwe carrière aan als fotograaf

Thomas Keulemans | 22 juni 2016
algemeen

Nicky Romero blijkt echt niet alleen maar over dj/producer-skills te beschikken! Op zijn Instagram-account laat hij weten naast produceren ook een gepassioneerd fotograaf te zijn. Dat onderstreept hij door via de Instagram app zijn nieuwe fotografie-pagina te droppen. En wat blijkt: Nicky's fotografiekunsten zijn verrassend goed te noemen! Hij deelt er vooralsnog een pic van zijn studio, maar ook een prachtige foto van zijn zusje Maud.

Social media en Instagram

Elke EDM-artiest zet zoveel mogelijk social media kanalen in om nieuwtjes te delen, previews te geven van nieuwe tracks, en foto's te posten van waar ter wereld ook. Instagram is daarbij een zeer belangrijk medium. Het heeft de wereld van dj's toegankelijk gemaakt voor alle fans. EDM kan daardoor blijven groeien, want er is veel meer interactie dan voorheen tussen de dj's en hun fans.

Mocht Nicky dus ooit overwegen te stoppen met dj'en, dan kunnen we er zeker van zijn dat hij ook als fotograaf een glansrijke carrière tegemoet kan zien! Wil je Nicky niet alleen als dj volgen, maar ook zijn fotografische werk, check dan hier zijn nieuwe account.

 

Follow my photography account @nrpresents !

Een foto die is geplaatst door nickyromero (@nickyromero) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws