Nieuw hoogtepunt in beef Deadmau5 vs Marshmello

Thomas Keulemans | 22 juni 2016
algemeen

Opnieuw beef tussen Deadmau5 en Marshmello

Het kon natuurlijk niet uitblijven… een reactie van Deadmau5 op de 'ontrafeling van het Marshmello-mysterie' (maar niet heus) van Tiësto tijdens EDC Las Vegas. Marshmello en Deadmau5 vliegen elkaar immers op Twitter sowieso constant in de haren en het toneelstukje dat Tiësto – alias Marshmello? – de dance fans op voorschotelde in Vegas viel uiteraard he-le-maal verkeerd bij de Canadese Deadmau5. Zo refereert hij ditmaal aan Marshmello als:

'Some piece of shit taking off a helmet.'

And the beef continues…

Zoals gezegd is het bepaald niet de eerste keer dat de dj's een fitty met elkaar uitvechten via social media.

LEES OOK: Deadmau5 versus de EDM-wereld

Grappig is de bitch-fight wel, want het gaat soms echt hard tegen hard. Deadmau5 heeft er echt een sport van gemaakt zijn collega-dj's af te zeiken. Hij lag al in de clinch met Skrillex, Avicii, Afrojack en zelfs met de toch zeer sympathieke Armin van Buuren. Knappe jongen die dát voor elkaar weet te krijgen!

Egootjes

Een gegronde reden is er overigens helemaal niet voor de constante bitchslaps over en weer. Het lijkt echt een ego-ding te zijn, dat leuk leesvoer is in de strijd om de meeste tweets, retweets en likes. Of het iets constructiefs bijdraagt aan de ontwikkeling van EDM wereldwijd, dat mag je zelf bepalen, maar wij denken van niet. Vrienden zullen het wel nooit worden en ook nu houdt het wedstrijdje ver plassen nog wel even aan.

Bekijk hieronder de laatste Twitter reacties van de heren Marshmello en Deadmau5 naar aanleiding van EDC Las Vegas.

Beeld via youredm.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws