Martin Garrix brengt STMPD Radio show op Beats 1

Thomas Keulemans | 24 juni 2016
algemeen

Martin Garrix brengt STMPD radio show op Beats 1

Vanaf vandaag zal Martin Garrix een eigen STMPD Radio show hosten op Beats1. Dat maakte Beats 1 presentator Zane Low gisteren bekend. Garrix zal de STMPD Radio show, vernoemd naar zijn platenlabel STMPD RCRDS om de week in elkaar zetten op de vrijdagmiddag. Daarmee wisselt hij af met Deadmau5 en zijn Mau5trap, die de andere vrijdagen nu al om de week voor zijn rekening neemt.

Beats 1

Zoals het er nu uitziet zal Garrix een volledig seizoen gaan maken aan radio producties. Naast zijn favoriete nieuwe tracks op EDM-gebied, zal hij ook exclusieve remixen op gaan nemen in zijn sets. Bovendien zal er ook elke week een collega-dj een guestmix maken, zoals dat nu bij Mau5trap ook het geval is. De showcases zullen on demand verkrijgbaar zijn via de website van Beats 1.

Collab van Martin Garrix met Bebe Rexha 

Garrix gaf in het interview met Zane Low, dat je hieronder kunt beluisteren, ook nog meer informatie over zijn drukke tourschema én over een nieuwe single die binnenkort verschijnt: een collab met Bebe Rexha, die eerder dit jaar met Nicky Minaj 'No Borken Hearts' dropte. De collab van Garrix en Rexha is een voorbeeld van het brede scala aan interessante en onverwachte samenwerkingen die momenteel in de EDM-scene verschijnen, aldus Martin Garrix in zijn interview met Beats 1. We zijn benieuwd, want de plaat zou ergens half juli uit moet komen.

De track van Bebe Rexha en Nicky Minaj zie je hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws