Kijken: De officiële trailer van AMF 2016!

Thomas Keulemans | 5 oktober 2016
video

AMF dropt officiële trailer voor Amsterdam Dance Event

De officiële trailer van het Amsterdam Music Festival 2016 is uit, en die is echt super! Wat een te gek filmpje om Amsterdam goed op de kaart te zetten voor het aankomende Amsterdam Dance Event in oktober. Check de trailer hieronder zelf maar:

5 Days, 3 Venues, 1 Music Festival

Een van de grootste onderdelen van het ADE is het Amsterdam Music Festival, voor het gemak afgekort tot AMF. De organisatie bracht eerder het nieuws al naar buiten dat het AMF dit jaar uitbreidt naar vijf dagen. Van 19 t/m 23 oktober wordt het AMF gehouden op maar liefst drie verschillende toplocaties waar het goed feesten is: De Ziggo Dome, De Amsterdam ArenaA en de Heineken Music Hall vormen dit jaar de podia waar het neusje van de zalm uit de dance industry samen zal komen om jou een aantal onvergetelijke nachten te laten beleven.

LEES OOK: Hardwell Presents Revealed keert terug tijdens ADE

Ook al is de zomer pas net begonnen: bij het zien van de trailer en het naar buiten druppelen van de line-ups krijg jij toch ook al spontaan zin in de herfst?! Dat treft, want kaarten zijn vanaf nu ook al verkrijgbaar! Check de website van AMF voor alle details, ook over de line-up van alle AMF events.

Fotocredits Joep van Aert, beeld via AMF

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws