Sander van Doorn verrast Defqon.1-publiek

Thomas Keulemans | 28 juni 2016
algemeen

Noisecontrollers en Sander van Doorn verrassen samen op Defqon.1

Vorige week spotten we Sander van Doorn al bij Noisecontrollers in de studio en tijdens Defqon.1 afgelopen weekend bleek dus waarom: de twee producenten waren samen aan het werken aan een collab die tijdens Noisecontrollers' set gebracht zpou gaan wordfen! … 

LEES OOK: Noisecontrollers goes house?

Sander van Doorn goes hardstyle?!

We kopten toen al 'Noisecontrollers goes house?', wat goed mogelijk zou zijn geweest; in 2014 koos Headhunterz ook voor de creatieve vrijheid en besloot hij om naast hardstyle ook andere producties (house, trap) te willen gaan maken. Ook hij verraste zondag met een surprise optreden als een van de Defqon legends. Sander van Doorn verraste dus ook, want hij liet zien een flinke portie hardstyle te kunnen draaien! Onaangekondigd dook hij op naast Noisecontrollers op UV Stage voor een zieke back 2 back set.

Beeld via Facebook Sander van Doorn

Tijdens de set van Noisecontrollers ging het volume plotseling langzaam steeds zachter en nam MC DL het woord. Hij deelde het publiek mee dat Noisecontrollers nog een verrassing voor hen had… Toch best een gok dat dit Sander van Doorn was, want je weet nooit helemaal zeker of het hardstyle publiek zit te wachten op dit soort surprise acts uit andere, minder harde genres, zoals trance, progressive en house-dj Sander van Doorn. Maar wie niet waagt, wie niet wint moeten Noisecontrollers en Sander van Doorn gedacht hebben en dat pakte goed uit, zoals je in de video hierboven al kon zien.

Collab

Het samen in de studio zitten bleek niet voor niets te zijn geweest, want toen Sander van Doorn verscheen hoorde het publiek het resultaat van de collab: 'Just Won’t Get Enough’. Er werd supergoed op gereageerd, want het ging lekker los. Sander van Doorn is natuurlijk ook wel een grote naam in de overall dance scene, waar hij veel voor betekend heeft. Dat vraagt om respect en dat kreeg hij zeer zeker! Noisecontrollers is ook niet snel bang om een experimentje aan te gaan. Wij vinden het wel een vette actie in elk geval! Was jij erbij, of heb je het filmpje hierboven gezien? Laat ons weten wat jij er van vond!

Foto credit: RonV Photography

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws