Mysteryland komt er weer aan!

Thomas Keulemans | 5 juli 2016
algemeen

Mysteryland: 's Werelds langst lopende electronische festival komt er weer aan!

Het is onmogelijk om als danceliefhebber nog nooit van Mysteryland gehoord te hebben, het festival gaat immers al mee sinds 1993. Tijdens het jaarlijkse evenement wordt het publiek getrakteerd op de lekkerste muziek door de grootste artiesten, en ook de editie van dit jaar stelt niet teleur.

Op 27 en 28 augustus wordt de Haarlemmermeer weer omgetoverd tot hét walhalla van de dance tijdens een nieuwe editie van Mysteryland. Het festival, dat in de afgelopen 23 jaar een gigantische naam heeft opgebouwd, heeft zoals we gewend zijn weer een veelvoud aan stages in petto en een line-up waar je 'u' tegen zegt.

Een indrukwekkende line-up

Dit jaar komen onder anderen Martin Garrix en Afrojack langs op de mainstage. Beide Nederlandse artiesten hebben wereldwijd een flinke reputatie en zijn inmiddels niet meer uit de scene weg te denken. Daarnaast zijn artiesten als Robin Schulz, Dave Clarke, Seth Troxler en Wildstylez aanwezig op het festival en geven de mannen van Galantis een hele toffe live performance weg. Eén van de meest verrassende namen op de line-up is die van Diplo, de Amerikaanse dj en producer die dit jaar nog twee Grammy's in ontvangst mocht nemen. Diplo staat bekend om zijn succes met de groep Major Lazer, maar hij heeft vorig jaar ook nog een wereldwijde hit gescoord met Skrillex en Justin Bieber met een ander project van hem, Jack Ü. Wie denkt dat het daarbij blijft, heeft het mis. Ook artiesten als Tchami, Lost Frequencies, Sam Feldt, Brennan Heart, Sander van Doorn en Firebeatz zijn te vinden op Mysteryland 2016.

Weekendje weg

Sinds vorig jaar is het ook mogelijk om een heel weekend Mysteryland te pakken, inclusief camping. In 2015 verkochten alle campingtickets binnen twee uur uit en kregen bezoekers die bleven slapen een paar lekkere afterparty's voorgeschoteld. Bezoekers die dit jaar op de camping verblijven, worden op de vrijdag voorzien van een pre-party, op zaterdag van een afterparty en op maandag kunnen ze ook nog rustig even uitbrakken en nagenieten van een topweekend.

Dit is Mysteryland!

Zoals eerder vermeld is Mysteryland het oudste dancefestival ter wereld. In 1993 werd de allereerste editie van het festival gehouden op het Midland Circuit in Lelystad, artiesten als Buzz Fuzz en The Prophet waren daarbij aanwezig. Mysteryland focust zich voornamelijk op elektronische muziek, maar daar blijft het niet bij. Het draait op 27 en 28 augustus ook om kunst, cultuur, talent en duurzaamheid. Met laatstgenoemde heeft de organisatie nog een '3 Stars Industry Green Certificate' in ontvangst mogen nemen, het hoogst haalbare predicaat voor duurzaamheid binnen de creatieve industrie. Naast de edities in Nederland wordt Mysteryland ook georganiseerd in Chili en in New York.

Mysteryland 2016: daar moet je bij zijn!

Hoe lekker is het om een weekend lang te kunnen genieten van de grootste acts ter wereld op het langstlopende dancefestival van de wereld? Heel erg lekker! Samen met artiesten als Martin Garrix, Diplo en Afrojack ga jij een geweldig weekend tegemoet. Wij weten wat we gaan doen op 27 en 28 augustus, jij ook?

Voor meer informatie check je www.mysteryland.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws