Armin van Buuren en Eric Prydz samen bij Ushuaia Ibiza

Thomas Keulemans | 6 juli 2016
algemeen

Ushuaïa is the place to be

Als jij al eens op Ibiza bent geweest, of de reports van onze Wouter een beetje hebt gevolgd, dan weet je dat Ushuaïa the place to be is op Ibiza. Tenminste, één van de places to be. Martin Garrix, Hardwell, Oliver Heldens, you name it en ze staan er of hebben er gestaan. Zo ook Armin van Buuren natuurlijk, die er de afgelopen jaren A State Of Trance hostte.

Armin van Buuren en Eric Prydz

De grote clubs op Ibiza wisselen altijd na een paar jaar van headliners en Ushuaïa is daar geen uitzondering op. Martin Garrix' 'Multiply' avond is er nu vaste prik, maar dat wil niet zeggen dat Armin van Buuren helemaal niet meer te zien is bij Ushuaïa: Armin geeft één solo show op zondag 11 september, maar minstens zo gaaf (en al eerder) is toch wel een back 2 back set samen met Eric Prydz!

Uniek

Twee totale, maar unieke stijlen bij elkaar dus, op 29 juli onder de Ibiziaanse zon en sterrenhemel, want 'Prydz vs van Buuren' begint al om 17:00. Dat belooft wat, want de shows van Prydz zijn altijd fenomenaal en A State of Trance van Armin op Ushuaïa, daar geldt hetzelfde voor. Ben je dus eind juli in Ibiza, en mis je dus Tomorrowland, zet deze topavond dan absoluut op je lijstje!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws