Reacties van de dj's zelf over geopende stemlijnen DJ Top 100

Thomas Keulemans | 8 juli 2016
algemeen

May we have your votes, please?

Wat vinden de dj's zelf eigenlijk van de DJ Top 100? Sommigen met een gezonde dosis humor, omdat er nogal wat discussie is over de geloofwaardigheid van de lijst. Bij weer anderen draaien de promotie-campagneteams nu al overuren. De reactie van Oliver Heldens vinden wij wel een hele toffe! Hij is en blijft een baas, en stond vorig jaar op nummer 12! 

LEES OOK: Je kunt weer stemmen op de DJ Top 100

Korreltje zout

Steeds meer dj's uitten de afgelopen jaren al openlijk kritiek op de totstandkoming van de lijst en gaven aan de lijst met een korreltje zout te nemen. Des te grappiger om te zien is het, dat nu de lijnen weer geopend zijn, de meesten van hen toch 'gewoon' oproepen tot jouw stem... Hieronder vind je zomaar een greep uit de reacties van een aantal top dj's, na de aankondiging dat de lijnen geopend zijn... May we have your votes, please?!

Oliver Heldens

Mike Hawkins

Fedde Le Grand

Dimitri Vegas & Like Mike

Armin Van Buuren

Afrojack

Dash Berlin

Bass Modulators

En de rest dan?

Overige grote namen als een Tiësto, Martin Garrix, Calvin Harris of Hardwell twitterden nog niet over het openen van de stembussen, voor het geval je jezelf afvraagt waarom hun reacties hier niet tussen staan. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws