Eerste namen 'ADE Live' bekend gemaakt

Thomas Keulemans | 7 juli 2016
algemeen

'ADE Live' 

Er komt meer en meer nieuws naar buiten rondom het Amsterdam Dance Event, dat is je vast en zeker niet ontgaan. Het ADE organiseert dit jaar voor het eerst het event 'ADE Live'. Dit zal plaatsvinden op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. Maar wat is ADE Live dan precies?

Wat is ADE Live?

ADE Live is een initiatief van Amsterdam Dance Event, de Melkweg, Paradiso en Sugarfactory en het heeft als doel om de groei van elektronische liveacts binnen de dancescene te stimuleren. ADE Live biedt een podium voor jong, opkomend talent. Een kans dus om eens een kijkje te nemen bij enkele totaal andere artiesten die met live-acts aan de weg timmeren! 

'Livemuziek neemt een steeds prominentere plek in binnen de dance en er is een groeiende behoefte aan een platform specifiek gericht op dit genre. ADE Live biedt de ADE-bezoeker de kans bij uitstek om opkomende artiesten te ontdekken die nog geen volle zalen trekken,'

aldus de organisatie. 

LEES OOK: Amsterdam Dance Event komt met ADE Live

Line-up

De organisatie voegde gisteravond weer enkele enkele nieuwe namen toe aan het event, waaronder Blanck Mass, Louis Mttrs, Pitto live, Zes en Salute. Daarnaast kun je de Australische Rüfüs, de Canadese band Suuns en de Canadese elektronische songwriter Jessy Lanza verwachten tijdens ADE Live. Losse kaarten en passe-partouts voor beide dagen zijn verkrijgbaar via de websites van ADE en de genoemde locaties.

Beeld via ADE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws