Spaanse belastingdienst valt ook Space en Privilege Ibiza binnen

Thomas Keulemans | 8 juli 2016
algemeen

Ook Space en Privilege Ibiza binnengevallen door Spaanse belastingdienst

Het houdt niet op in Ibiza momenteel. Nadat eerder deze week de club Amnesia volop in het nieuws was vanwege een politie-inval, waarbij 2 miljoen euro aan cash werd gevonden, zijn nu Space en Privilege negatief in het nieuws. Medewerkers van de Spaanse belastingdienst zijn sinds vancohtend bezig grootschalig onderzoek te doen.

LEES OOK: Spaanse politie vindt 2 miljoen cash in Amnesia Ibiza

Geen verband

Er zou geen verband bestaan tussen deze twee invallen en die met de inval bij Amnesia. Het onderzoek bij Space en Privilege zou te maken hebben met een klacht van 'Fiscalia de Baleares', dat aandrong op grootschalig onderzoek in heel Spanje, betreffende bekastingontduiking. Hoe dan ook, het is goed mis momenteel op het Spaanse vakantie-eiland, maar dat is eigenlijk niets nieuws...

Schepen

Ditmaal ging de operatie niet met een groot machtsvertoon zoals dat bij Amnesia het geval was, toen de politie met hakbijlen binnenviel, om zo in verborgen ruimtes te kunnen zoeken. Alhoewel, voor de kust van het party eiland liggen momenteel drie grote schepen van de Spaanse belastingdienst, met aan boord zo'n honderd ambtenaren van Financiën, zo meldt diariodeibiza.es. Lastig, als je net lekker op je luchtbedje wilde gaan dobberen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws