X-Qlusive keert terug in de Ziggo Dome

Thomas Keulemans | 14 juli 2016
algemeen

 

Nederlands grootste dorpsfeest X-Qlusive

Op 1 oktober is het weer tijd voor een wel heel erg cool feestje: X-Qlusive keert weer terug, in de Ziggo Dome. Het grootste dorpsfeest van het land staat weer voor de deur. Stamgasten en dorpsgekken krijgen al dorst bij de gedachte... dit gaat een festijn van jewelste worden! De line-up is nog niet vrijgegeven, maar verwacht zoals altijd weer alles op het gebied van freestyle, hardcore, hardstyle en raw hardstyle!

LEES OOK: X-Qlusive party blog 2015

In polonaise op X-Qlusive door de Ziggo Dome

Op zaterdag 1 oktober laat X-Qlusive Holland XXL de Polonaise Hollandaise door alle hoeken van de Ziggo Dome denderen. Q-dance heeft met X-Qlusive al jarenlang een zeer succesvol concept in de gelederen. Vorig jaar werd de oude vertrouwde Heineken Music Hall werd ingeruild voor het grotere broertje, de Ziggo Dome. Binnen een mum van tijd waren de kaarten uitverkocht en kon de voorpret beginnen voor X-Qlusive beginnen. En ook nu kan jouw voorpret al beginnen!

De toegangsbewijzen gaan aanstaande zaterdag 23 juli om 13:00 in de verkoop via Q-dance.com.

Benieuwd naar wat je dit jaar kunt verwachten van 's Nederlands grootste dorpsfeest? Bekijk hier dan alvast de supergrappige trailer om nu al in de stemming te komen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws