Strijd barst los tussen de finalisten van XITE Zoekt Vlogger

Thomas Keulemans | 15 juli 2016
algemeen

De strijd barst los tussen de finalisten van XITE Zoekt Vlogger

Wie worden de nieuwe vloggers van XITE deze zomer tijdens het festivalseizoen? Dat bepaal jij! Deze week kun jij stemmen op jouw favoriete festival vlog op het YouTube kanaal van XITE en hiermee de winnaars van XITE Zoekt Vlogger bepalen.

Een aantal weken geleden vertelden wij je dat XITE samen met H&M op zoek is naar nieuw vlogtalent voor het festivalseizoen. Honderden kandidaten hebben zichzelf aangemeld en inmiddels zijn nog maar 16 kandidaten in de running om de nieuwe vloggers van XITE te worden.

De overgebleven kandidaten zijn ingedeeld in vier verschillende squads onder leiding van bekende YouTubers Monica Geuze, Jesper Kleynen (van Ponkers), Gekke Markie en D Is For Dazzle en hebben een eigen festival vlog opgenomen op Indian Summer Festival, WOO HAH!, Zomerfruit Festival of Boothstock.

Bekijk hieronder de festival vlogs:

Monica’s squad op WOO HAH!

Diana’s squad op Zomerfruit Festival

Jesper’s squad op Boothstock

Mark’s squad op Indian Summer Festival

De squads strijden voor de meeste likes op hun video. De squad met de meeste likes op 22 juli 12:00 gaat voor XITE vloggen tijdens het festivalseizoen en wint een jaar lang gratis shoppen bij H&M! Like dus de vlog van jouw favoriete squad en bepaal de winnaars!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws