Win een dag met Geoff Barrow (Portishead) in zijn studio

Bart Remmers | 18 juli 2016
algemeen

Geoff Barrow zet zich in voor goed doel

Altijd mooi wanneer (dance-)artiesten zich inzetten voor het goede doel. Geoff Barrow, onderdeel van de legendarische triphop-act Portishead, zamelt geld in voor onderzoek naar borstkanker.

Op 24 juli speelt de Brit een voetbalwedstrijdje in zijn hometown Bristol, helemaal voor het goede doel. Maar wie geen tijd heeft om even op en neer naar de Engelse stad te vliegen, die kan ook doneren op een speciale JustGiving-donatiepagina.

Borstkankeronderzoek

Vette en mooie actie. Maar zit er iets voor de donateur in? Jazeker! De persoon die het hoogste bedrag doneert ten behoeve van borstkankeronderzoek, mag Geoff komen bezoeken in zijn Invada Studios. Daar zal hij een dag lang werken met de meest vrijgevige persoon. Ja, je leest het goed: de man achter twee van de beste albums uit de jaren negentig, kan een dag lang in jouw dienst staan. 

LEES OOK: Martin Garrix tegen kanker

Een maar, het hoogste bod is momenteel duizend pond en het Portishead-lid wil minstens een drievoud daarvan inzamelen. Dus dat dagje productie van Geoff Barrow kost wel een duit. Voor het goede doel, dat dan weer wel. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws