Radical Redemption komt met 'Militant Mayhem'

Thomas Keulemans | 18 juli 2016
algemeen

Radical Redemption komt opnieuw met eigen event: 'Militant Mayhem'

Een jaar nadat Radical Redemption (Joey van Ingen) met zijn eigen event ‘The One Many Army’ kwam, komt er opnieuw een eigen event aan van de hardstyle held. Volgens vele hardstyle-fans was de show een van de absolute hoogtepunten van 2015, ook al omdat het de eerste keer was dat Denekamps Gespuis het podium betrad; Danny Masseling dus, beter bekend als Angerfist. Reden te meer voor Radical Redemption om na dis enorme succes op herhaling te gaan in 2016!

'Militant Mayhem' nieuwe Radical Redemption-show

Omdat ‘The One Many Army’ zo'n succes was, onstonden er al snel geruchten over een nieuwe editie in 2016, maar écht nieuws of een aankondiging bleef (helaas) uit.... Tot er dit weekend bij de ingang van Dominator Festival op het E3 strand in Eersel plotseling deze onderstaande poster opdook!

Op 5 november dit jaar zal Radical Redemption dus toch met een nieuw eigen event in de Heineken Music Hall staan. Het event zal 'Militant Mayhem' gaan heten. Het ziet er naar uit dat ook de populaire live-act Minus Militia daarbij aanwezig zal zijn, aangezien die ook op de poster te zien is. Dat belooft wat!

LEES OOK: De week van Radical Redemption

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws