Relatie Calvin Harris en Taylor Swift media truc

Ivo Mollemans | 18 juli 2016
algemeen

Uitgaan relatie ​Calvin Harris en Taylor Swift was opzettelijk

De relatie tussen Calvin Harris en Taylor Swift is volgens velen een slimme media truc, maar daar is vooralsnog geen bewijs voor te vinden. Sinds Taylor en Calvin uit elkaar zijn heeft de media veel aandacht besteed aan deze twee, wat ten goede komt aan hun bekendheid. Nadat ze uit elkaar waren leek het er in eerste instantie op dat er geen ruzie was tussen de twee. Dit is echter in de loop van de tijd veranderd, doordat Swift bekend heeft gemaakt dat ze onder het pseudoniem Nils Sjoberg heeft mee geschreven aan de hit 'This Is What You Came For' van Calvin Harris en Rihanna.

De relatie tussen Calvin Harris en Taylor Swift leek zo mooi

​De relatie tussen deze twee grote artiesten leek aanvankelijk zo mooi en geloofwaardig, maar hier zijn na de onthulling van Swift twijfels over ontstaan. Op Twitter is te zien hoe Calvin zijn ergernis uitte tegenover Taylor's manier van werken:

Ook laat hij weten zich niks aan te trekken van Taylor's acties, doordat ze eerder liet weten de inspiratie voor haar nummer ​'Bad Blood' gehaald te hebben uit haar ergernis over Katy Perry.

 

​Calvin Harris zet vraagtekens bij Taylor Swift

​Toch lijkt het er steeds meer op dat het doel van de relatie zakelijk was. Na de uitingen van Calvin Harris die hij deed op 13 Juli op Twitter heeft Taylor niet meer gereageerd op de situatie. Hierdoor lijkt het er nog sterker op dat de hele ruzie met voorbedachte rade was. Calvin zelf zegt de relatie te zien als een complot van het management achter Taylor Swift waar hij met open ogen is ingevallen.

''[Calvin] feels like everything [Taylor's] camp does is so orchestrated. She has a pattern of creating relationships. He didn't realize he was falling into her camp's plan.''

​Harris tweette na het uitgaan van de relatie dat Swift de media controleert voor haar eigen doeleinden. Deze tweet is echter vlak daarna weer verwijderd. ​De tweet waarin hij zegt, dat hij het pijnlijk vind dat Taylor en haar team zo ver gaan om te proberen Calvin in kwaad daglicht te stellen voor de media, staat wél nog online. Ook heeft hij twee tweets geplaatst waarin staat dat Taylor zich op haar eigen leven moet focussen in plaats van proberen dat van Calvin te verslechten.

 

Of er nog verdere ontwikkelingen komen in de ruzie tussen Calvin Harris en Taylor Swift zullen we moeten afwachten maar vooralsnog ziet alles er nog vaag uit. Wordt ongetwijfeld weer vervolgd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws