Avicii's 'Wake Me Up' tikt de miljard aan

Ivo Mollemans | 19 juli 2016
algemeen

Avicii doet het nog steeds erg lekker

​In 2013 kwam het album Truevan Avicii officieel uit, nadat het debuteerde op Ultra Music Festival van dat jaar. Het heeft veel verschillende reviews gekregen maar wist toch een van de meest succesvolle albums van Avicii ooit te worden. Het album wordt gekenmerkt door de aparte mix van dance en country. Deze mix van stijlen zorgde er ook voor dat nummers als 'Wake Me Up'​en ​'Addicted To You' het gigantisch goed deden in de hit-lijsten.

​Mijlpaal voor Avicii

​Het nummer ​'Wake Me Up' ​deed het specifiek heel goed en heeft zojuist de één miljard views bereikt op de officiële video. Hiermee is dit het tweede dance nummer dat deze ongelooflijke mijlpaal bereikt. Het eerste nummer dat dit deed is de hit '​Lean On' van Dj Snake en Major Lazer. De officiële lyric video van 'Wake Me Up' heeft momenteel 250 miljoen views.

​Stories

​Het meest recente album van Avicii, Stories, heeft minder hitnoteringen dan True​maar ook dit album is zeker het luisteren waard.
​Mocht je Avicii nog een keer live willen zien dan moet je opschieten. De zweed heeft namelijk gezegd na dit jaar te stoppen met shows en heeft zelfs al geplande shows gecancellt. Of dit betekent dat hij ook stopt met zijn producties is niet zeker, maar wij hopen nog veel meer van hem te horen in de toekomst!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws