TE KOOP! De Audi van Hardwell

Wouter de Vink | 20 juli 2016
algemeen

TE KOOP! De Audi van Hardwell

Ben jij op zoek naar een nieuwe bolide? Heb jij effe mazzel, want Hardwell heeft namelijk zijn Audi S7 te koop staan. Voor een prikkie mag jij de bak - waar één van de beste dj’s van de wereld in heeft gereden – overnemen. Hiervoor moet je echter wel even zo’n €85.000 euro ophoesten… Benieuwd naar de foto? Ga dan vlug naar beneden!

LEES OOK: DumpertTV op bezoek bij Hardwell

Het gaat om een grijze Audi S7 Sportback. Dit scheurmonster heeft een vermogen van 420 pk en is slechts twee jaar oud. Hardwell heeft hier schijnbaar wel een poosje in gereden, want er staat ruim 44.000 kilometer op de teller. Tijdens deze ritjes moest hij natuurlijk wel naar muziek luisteren, vandaar dat er een Bose Surround-systeem in zit. Tenslotte is deze bak voorzien van keramische remmen.

Voor meer info en foto's kun je terecht bij verschillende websites: zoals hier en hier. Toevallig hebben we nog een foto kunnen schieten van de keer toen Hardwell bij ons op bezoek was. Nu, een tijd later, doet hij zijn Audi dus van de hand.

Hardwell is niet de enige die zijn Audi verkoopt…

De laatste tijd zien we steeds vaker dat top dj’s hun vierwieler verkopen. Om ruimte te maken voor een nieuw speeltje of puur omdat-ie in de weg staat. Zo wilde Afrojack eerder al af van zijn Audi en deed niet veel later zijn Lamborghini de deur uit. Overigens komt deze dj wel vaker in het nieuws vanwege zijn hobby. En tja, dan komt het wel eens voor dat je scheurmonster getakeld moet worden.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws