Miljoen tickets verkocht via Ticketswap

Rick Francissen | 21 juli 2016
algemeen

Ticketswap

Je hebt ongetwijfeld wel eens een ticket voor een feest waar je naartoe wilde verkocht of gekocht via Ticketswap. De website dat een eerlijk en veilig platform aanbiedt om tickets over en door te verkopen. Afgelopen weekend heeft de ticketservice een gigantische mijlpaal bereikt, namelijk de miljoenste verkochte ticket. Met het behalen van deze mijlpaal kijken we kort terug op wat er allemaal is gebeurd met de ticketservice in de afgelopen tijd.

Geschiedenis Ticketswap

Eind 2012 is Ticketswap gestart. Het concept was simpel, kaartjes kunnen verkopen als je niet meer naar een feest wil en de mogelijkheid hebben om nog aan een ticket te komen wanneer er iets uitverkocht is. Om alles zo eerlijk mogelijk te houden werd er een maximale verkoopprijs van 120 procent van de originele waarde ingesteld.

LEES OOK: Veilig tickets kopen dankzij Paylogic en Ticketswap

Doordat tickets door middel van een PDF-bestand werden verkocht kwam er nog wel eens oplichting voor. Daarom is er in samenwerking met Paylogic dit jaar voor gezorgd dat er bij het verkopen van een ticket via Ticketswap automatisch een nieuwe ticket gegeneerd wordt. Hierbij moet je als koper ook je naam, mail en geboortedatum invullen, net zoals bij aankoop van een normale nieuwe ticket

Mooie toekomst

Zoals het er nu naar uitziet, heeft Ticketswap nog een mooie toekomst voor zich. Met uitbreiding naar andere Europese landen en de mogelijkheid om naast entree- ook parkeer- of campingtickets te kopen voor elk soort feest en festival, kan het bijna niet anders dat het bedrijf ook de twee miljoen aan gaat tikken.  Wij feliciteren Ticketswap in ieder geval met deze gigantische mijlpaal!

LEES OOK: Kaartjes TicketSwap nu overdraagbaar op naam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws