Geniet nogmaals van Tomorrowland met deze dj-sets​

Rick Francissen | 25 juli 2016
algemeen

Tomorrowland

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, afgelopen weekend stond in het teken van Tomorrowland. Gelukkig was er voor alle mensen die niet aanwezig konden zijn op het festival nog altijd de livestream om te volgen. Alhoewel je tijdens de stream lang niet alles van het festival meekreeg, hebben we toch een hoop mooie momenten gezien. Zo waren we in ieder geval onder de indruk vab de sets van Martin Garrix, Axwell /\ Ingrosso en Armin van Buuren. Kon je om wat voor reden dan ook de stream niet volgen, geen nood. Tomorrowland heeft al enkele sets online gezet. Wij hebben er enkele voor je verzameld.

Tomorrowland Mainstage

De mainstage is uiteraard de plek waar een groot deel van de Tomorrowland-bezoekers de meeste tijd verblijven. De grootste artiesten doen hier hun ding. Kijk bijvoorbeeld naar de sets van Axwell /\ Ingrosso, Armin van Buuren, Don Diablo, Nicky Romero, Afrojack, Martin Garrix, en Tiësto 

Hardstyle

Naast de mainstage werd zaterdag ook de Q-dance-area gestreamd. Hier zagen we ondermeer Atmozfears, Coone, Zatox, Frequencerz en Crypsis.

Techno

Tot slot streamde Tomorrowland ook veel deep house en techno. Solomun, Jamie Jones en een live set van Paul Kalkbrenner waren bijvoorbeeld te volgen. De laatste is helaas (nog) niet beschikbaar.

Naast de sets die wij hier hebben geplaatst kun je nog veel meer vinden op het Youtube kanaal en de website van Tomorrowland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws