Martin Garrix tekent bij platenlabel Sony Music

Rick Francissen | 27 juli 2016
algemeen

Martin Garrix

Nadat Martin Garrix afgelopen jaar vertrokken is bij Spinnin’ Records als gevolg van onenigheid over de eigendomsrechten van zijn tracks is er inmiddels een eigen label gestart, maar is er nu sinds korte tijd ook weer een contract bij een nieuw platenlabel. Martin Garrix brengt dan ook zijn eerstvolgende track ‘In The Name Of Love’ uitbrengen Sony Music International/Nederland.

LEES OOK: Martin Garrix weg bij Spinnin' Records

Met twaalf miljoen views op zijn Ultra set in Miami binnen ruim vier maanden en meer dan 100 duizend streams op ‘Don’t Look Down’ met Usher wordt wel bevestigd dat Martin Garrix een van de meest populaire dj’s van het moment is. Met een ruime keus aan platenlabels die Garrix een contract willen aanbieden is de dj erg blij met de keuze voor Sony Music, zo zegt hij tegen Billboard

 “Their forward thinking approach to streaming and incredible roster of talented artists combined with their passion and understanding for my vision of the future of my music made this a no brainer.”

Naast ‘In The Name Of Love’ staat ook zijn debuutalbum gepland om uitgebracht te worden bij Sony Music. Of de nieuwe tracks die hij op Tomorrowland heeft laten horen daarbij inbegrepen zijn zullen we snel genoeg achter komen.

Nieuwe start voor Martin Garrix

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws