Rihanna houdt niet van Pokémon

Rick Francissen | 27 juli 2016
algemeen

Rihanna houdt niet van Pokémon

De Pokémongekte is de laatste maand tot een hoogtepunt gestegen waarna er voor geldzoekers ook direct een einde aan kwam toen Nintendo bekend maakte er geen geld mee verwacht te verdienen. Rihanna zal er in ieder geval blij mee zijn als de hype tot een einde zal komen.

LEES OOK: Hardwell verwerkt Pokémon themesong in zijn set

Dat sommige mensen echt te ver gaan met Pokémon go dat heeft Rihanna ook goed door. Of er daadwerkelijk mensen in het publiek staan die een Pikachu proberen te vangen wil zij niet aan het toeval over laten zoals je in de onderstaande video kunt horen.

Laat je smartphone dus maar in je tent liggen als je over een paar weken bij de mainstage van Sziget staat mee te zingen bij Rihanna.

Hardwell houdt wél van Pokémon

In groot contrast met Rihanna doet Hardwell juist iets om de dierlijke tekenfiguren juist te eren. Hij sluit zijn Ultra Europe set nog net niet af met de themesong van Pokémon. Hij is niet de enige dj die het spel Pokémon Go kan waarderen, zo loopt Steve Aoki in onze polders rond om een Weedle te vangen en ziet Dillon Francis een Zubat terwijl hij bij Wimbledon op de tribune zit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws