Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano ook op AMF

Thomas Keulemans | 28 juli 2016
algemeen

Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano toegevoegd aan line-up AMF

De organisatie van het Amsterdam Music Festival (AMF) heeft weer enkele namen naar buiten gebracht van de line-up. Ditmaal betreft het de events die op zaterdag 22 en zondag 23 oktober worden gehouden. Speciaal aan deze twee dagen is, dat de feesten overdag al beginnen, namelijk om 13:00 en doorgaan tot middernacht!

Sunnery James & Ryan Marciano

Op zaterdag 23 oktober staan Sunnery James & Ryan Marciano in de Amsterdam Arena tijdens 'AMF ARENA Saturday’. Zij werden door de organisatie toegevoegd aan de line-up, waarvan Alesso en de Chainsmokers al eerder als grote namen bekend werden gemaakt. 

Nicky Romero

De eerste naam die voor 'AMF ARENA Sunday’ op zondag 23 oktober is prijsgegeven is... Nicky Romero! Heel erg tof, want het is voor Nicky de eerste keer dat hij op een AMF event zal draaien. Zéker een event om naar uit te kijken dus! Kaarten zijn inmiddels al te bestellen via de website van het AMF.

Bekijk hier alvast de trailer met de highlights van het AMF 2015, dan weet je al een klein beetje wat voor show je mag verwachten. Het AMF belooft dit jaar met alle events een nog groter spektakel dan het afgelopen jaar!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws