TE KOOP: de Audi R8 V10 van Afrojack

Wouter de Vink | 28 juli 2016
algemeen

TE KOOP: de Audi R8 V10 van Afrojack

Afrojack staat bekend als een doldwaze autoliefhebber en dus heeft hij wel een aantal pareltjes in zijn bezit. Maar van zijn Audi R8 V10 wil hij nu af. Een autodealer uit het Brabantse Someren heeft hem in ieder geval te koop staan en voor een slordige €85.500 is dit scheurmonster van jou.

LEES OOK: De Audi van Hardwell

Het gaat om de witte Audi R8 V10 uit 2009. Ook met deze bak is de Nederlandse dj bij JD Customs langs geweest om het één en ander te pimpen. Zo heeft deze vierwieler extra carbon aan zowel de binnen- als buitenkant, is het voorzien van keramische remschijven en heeft het ook een radardetector. Verder heeft het een Akrapovic-uitlaat met kleppensysteem. Met al deze snufjes tikt de teller van dit racemonster inmiddels zo’n 51.870 kilometer aan. Best netjes, toch? Check de website van de dealer voor meer foto's en info.

Dit is de Audi R8 V10 van Afrojack

Over de geschiedenis van de 7 jaar oude bolide wordt inmiddels hevig gediscussieerd op het internet. Zo zou collega dj Nicky Romero de Audi hebben gekocht van Afrojack, om hem vervolgens weer terug te verkopen aan de Rotterdammer. Dat Afrojack wel vaker een auto’tje te koop zet, zagen we al vaker voorbij komen (een Audi en een Lamborghini). Er zijn overigens nog meer dj’s die in dit wereldje zitten. Vorige week zette Hardwell ook al een Audi te koop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws