Armin van Buuren krijgt met Armin Only als eerste dj soloshow in China

Rick Francissen | 29 juli 2016
algemeen

Armin van Buuren - Armin Only Embrace

Met alweer de derde wereldtour Armin van Buuren verspreid de dj zijn muziek over heel de wereld. In deze huidige Armin Only Embrace tour focust de dj op landen of plekken waar elektronische muziek nog in de kinderschoenen staat. Naast de toevoeging van zeven nieuwe data van zijn wereldtournee heeft hij nu ook een grote primeur op zijn naam staan. Armin van Buuren wordt namelijk de eerste dj die in China een soloshow mag neerzetten.

Armin Only

Aan de hand van de afgelopen drie albums die Armin heeft uitgebracht wordt er sinds 2010 een Armin Only show georganiseerd die heel de wereld overgaat. Met de Armin Only Intense-tour werd de eerste Mirage-tour ruimschoots overtroffen. Zoals Armin in de documentaire over deze Intense-tour al aangeeft wilde hij alleen een nieuwe tour starten als de vorige getopt kon worden. Armin Only Embrace is uit onze eigen ervaring, maar ook volgens Armin zelf een daverend succes.

Armin van Buuren: “Ik geniet ontzettend van de Armin Only Embrace tour. Het is de grootste tour die ik ooit gedaan heb en tot op heden is het een ongekend succes. Ik ben echt ontzettend trots. Ik heb dan ook erg veel zin in de nieuwe shows, waaronder een paar geweldige optredens in Azië. Dat ik als eerste DJ ooit ook nog een soloshow mag doen in China is natuurlijk een enorme eer"

De Armin Only Embrace-tour wordt vormgegeven door onder andere optredens van Kensington, Mr. Probz en Eric Vloeimans. Ook draait Armin een speciale vinyl-set en is er niet ingehouden op visuals.

LEES OOK: Armin Only Embrace

Nieuwe data voor de tour

Naast de locaties die al op de planning stonden zoals Marbella in Spanje, Istanbul in Turkije en Mexico City in Mexico wordt er nu uitgebreid naar Zuid-Amerika, Australië en Azië waaronder dus China. Naast Ultra Hong Kong dat in september gepland staat wordt de tour van Armin dus een van de eerste die China gaat aandoen. Met de onderstaande video die opgenomen is in Amsterdam kunnen de Chinezen zichzelf alvast enthousiast maken. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws