Dochter van Obama houdt ook wel van een feestje

Rick Francissen | 30 juli 2016
algemeen

Malia Obama

Ook de dochter van Obama, Malia Obama laat belangrijke afspraken wijken voor dingen ze zelf graag wilt doen. Bezoekers op Lollapalooza in Chicago zagen haar tussen het publiek terwijl haar ouders zich bij de nominatie van Hillary Clinton als presidentskandidaat bevonden.

Malia Obama

Dat Malia Obama van een feestje houdt is duidelijk te zien op de korte onderstaande video. Ze staat vrijwel vooraan het publiek los te gaan op Cashmere Cat, een Noorse producer en dj die inmiddels een aantal jaar tracks uitbrengt. Zijn muziek wijkt af van de mainstream en is zeker creatief in elkaar gezet. Luister bijvoorbeeld naar ‘Mirror Maru’, wat met 19 miljoen streams op Spotify de meest populaire is, maar wel zijn sound goed vastlegt.

Natuurlijk wordt Obama niet alleen gelaten op een festival als Lollapalooza waar er veel dreigingen op de loer liggen voor de dochter van de president van de VS. De Secret Service vermomd als normale burger hielden haar goed in de gaten tijdens het optreden van Cashmere Cat. Vertegenwoordigers van het Witte Huis wilden niet reageren op het feit dat Obama's dochter op het festival te vinden was. 

Het is overigens niet de eerste keer dat Malia Obama gespot is op het festival in Chicago. Twee jaar geleden werd gezien bij een set van Chance the Rapper. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws