Nicky Romero zenuwachtig voor de spelen in Rio

Rick Francissen | 1 augustus 2016
algemeen

Nicky Romero en Dafne Schippers

Nicky Romero zijn zenuwen zullen in de aankomende dagen alleen maar groter worden, want op  5 augustus zullen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in Brazilië voor de 28e keer in de zomer van start gaan.

LEES OOK: Nicky Romero toegevoegd aan line-up Amsterdam Music Festival

Samen met nog een handjevol Nederlandse top artiesten zoals Kensington, Typhoon, Douwe Bob en dj’s al Chuckie, Lucas & Steve en The Flexican wordt er ongetwijfeld goed gefeest in Rio. De optredens die Nicky daar gepland heeft staan blijken niet zijn zenuwen te triggeren. De grote reden hiervoor is namelijk zijn vriendin Dafne Schippers.

Dafne Schippers

De relatie die Dafne Schippers en Nicky Romero sinds begin dit jaar hebben heeft veel invloed op de manier waarop Nicky naar Rio zal vliegen. Dafne die zich al volop aan het voorbereiden is voor de 100m sprint en zichzelf bij dit onderdeel zal moeten bewijzen is namelijk het cruciale punt. Nicky zegt dan ook zijn vriendin in elk opzicht te kunnen helpen en steunen. Hij geeft in ieder geval altijd zijn nieuwste muziek die ze vervolgens kan gebruiken tijdens het trainen.

Het stelletje ziet elkaar niet als hardloopster of dj, geeft Nicky ook aan. Voor ons is het gewoon werk en thuis leggen we het hardlopen en dj’en gewoon naast ons neer.

'Het leren om jezelf van de buitenwereld van je af te sluiten in stressvolle situaties is iets waar Dafne heel goed in is. Dit is iets waar ik zeker nog van kan leren', geeft Nicky aan.

Nicky Romero in Holland Heineken House

De twee vullen elkaar in dus ook erg goed aan naast het feit dat er een goede klik is. Wij wensen beide veel succes in Rio de komende weken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws