Obama ziet dochter twerken op festival: 'Schandalig'

Ivo Mollemans | 4 augustus 2016
algemeen

Afgelopen weekend was een van de dochters van Obama, Malia, aanwezig op Lollapalooza terwijl de rest van de familie de nominatie van Hillary Clinton als presidentskandidaat bijwoonde. Na het festival is er een video opgedoken waarin Malia aan het ‘twerken’ is. Volgens de website TMZ Hip Hop vind Barak Obama dit een schande voor Malia en voor de familie.

De website beweert dat Obama in tranen uitbarstte toen hij ervan hoorde en medische hulp heeft gekregen. Hij schijnt over de situatie het volgende te zeggen te hebben:

'She looked like she was ready to hit the hoe stroll and sell it for the low, she will be grounded until I'm no longer president, Sasha better not try this sh*t'

LEES OOK: Dochter van Obama houdt ook wel van een feestje

Obama is boos op twerkende dochter

Gevolgen van Malia’s acties

Ook Donald Trump zou op de situatie hebben gereageerd, maar deze keer om er zijn eigen voordeel me te doen op weg naar het presidentschap.

'If our commander in chiefs daugter is acting like a thot that tells you a lot about his parenting skills, now you can clearly see why the country needs met to make it great again'

Blijkbaar werd Obama op Andrews Air Force Base Medical Center gehouden totdat hij weer bedaarde van het ‘schandaal’, en hem zou zijn geadviseerd om het nummer waarop Malia danst, want twerken is het niet, te verbannen van de radio.

Het internet

Het internet staat in elk geval achter Malia’s keuze om naar Lollapalooza te gaan in plaats van een politiek evenement. Zo vinden ze het juist tof dat Malia doet zoals alle andere tieners van haar leeftijd en ze moet vrij de keuze hebben om dit soort dingen te kunnen ondernemen.

Het filmpje waarop te zien is hoe Malia aan het 'twerken' is:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws