Elfjarige DJ RENA maakt indruk

Rick Francissen | 5 augustus 2016
algemeen

DJ RENA met familie en fans

Af en toe wordt je omvergeblazen door het talent want kinderen op jonge leeftijd al hebben. Als zij al zo goed in iets zijn, dan moeten ze wel succesvol worden zou je ook denken. DJ RENA is zo’n jongen, die al op zijn elfde beter draait dan David Guetta. Al is dat natuurlijk niet een al te moeilijk opgave...

DJ RENA

DJ RENA afkomstig uit Japan is op zijn achtste begonnen met het draaien. De ervaring die hij in de jaren heeft opgedaan werpt zijn vruchten af. Hij mixt moeiteloos tracks aan elkaar en doet dit zelfs achter zijn rug langs.

Het is niet de eerste keer dat DJ RENA een indrukwekkende prestatie leverde als de onderstaande set die viral gaat. Op zijn tiende mixte hij met hetzelfde gemak een vinyl set aan elkaar waarin hij ook al aardig relaxt overkwam.

Toekomst

Wij zijn erg benieuwd of het talent van deze Japanse dj zich de komende tijd verder gaat ontwikkelen en of hij er ook daadwerkelijk mee doorgaat op latere leeftijd. Aan de bovenstaande foto te zien heeft hij in ieder geval al aardig wat fans bij elkaar die hem zullen steunen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws