Bijzondere gratis samples uit Montana

Rick Francissen | 8 augustus 2016
algemeen

Montana Rocks

De raarste samples worden gebruikt in de muziek. Vaak zijn de geluiden niet direct herkenbaar, maar zijn deze wel in het echt opgenomen. Een nieuw sample pack van klinkende stenen in Montana geeft je een bijzonder arsenaal aan geluiden wat je kunt gebruiken in je eigen tracks en dat gratis.

De vreemde stenen uit Montana

Het steen uit Montana dat bestaat uit marmer geeft ons een bijzonder geluid om mee te spelen. Door met een hamer op de stenen te slaan creëert Richard Devine een klinkend metaalachtig geluid.

De stenen in Montana zijn volgens geologen extra bijzonder omdat deze geluid creëren terwijl ze gewoon op een hoop liggen samen met heel veel andere stenen. Normaalgesproken ontstaat er alleen geluid uit een gemiddelde steen wanneer deze van tevoren bewerkt is.

Ga los met je inspiratie

De samples die Richard Devine heeft opgenomen bij zijn bezoek aan de Montana Rocks hebben een 24bit-96khz kwaliteit. Je kunt ze beluisteren op Soundcloud en downloaden via Dropbox. De klinkende marmerstenen zouden ongetwijfeld goed tot zijn recht komen als percussie in bijvoorbeeld een harde techno track. Wij zijn benieuwd of we dit geluid binnenkort een keer terug horen op de dansvloer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws