Martin Garrix en Max Verstappen chillen op Ibiza

Thomas Keulemans | 8 augustus 2016
algemeen

Zomer. Dat betekent voor de één juist relaxen en voor de ander keihard werken. We hebben het over Formule 1-coureur Max Verstappen en Martin Garrix. Verstappen, die momenteel net als alle andere coureurs van een welverdiende summer break geniet, heeft een bijzonder succesvolle periode achter de rug met zeer aansprekende resultaten. Zo won hij direct na zijn overstap van Toro Rosso naar Red Bull de Grand Prix van Spanje en pakte hij de tweede plaats in Oostenrijk en Groot-Britannië. Met een derde plaats in Hockenheim op 31 juli begon hij dan ook met een lekker gevoel aan zijn zomervakantie.

Chillen op Ibiza met Martin Garrix

En hoe vul je dan zo'n zomer in? Zoals elke andere tiener! Nou ja, voor Martin Garrix ligt dat net even anders, want Garrix draait bijna elke vrijdag op Ibiza voor zijn 'Multiply' shows en heeft daarnaast natuurlijk de hele zomer door een hele drukke agenda. Toch maakt hij tussen de bedrijven door wel tijd vrij om ook even te kunnen genieten van de zomerperiode. Op de Facebook-pagina van de Max Verstappen Fanclub zien we dat de mannen elkaar op Ibiza ook hebben getroffen om er een toffe tijd door te brengen, nadat Verstappen ook al in het Zuid-Franse Nice was geweest.

LEES OOK: Party report Martin Garrix Multiply Ibiza

Zo kondigde Martin Garrix zijn 'Multiply' events op Ibiza aan:

Op 28 augustus zal Verstappen weer achter het stuur stappen om hopelijk opnieuw in de prijzen te vallen op het circuit van Spa-Francorchamps.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws