Armada ADE showcase pakt uit met Lost Frequencies

Rick Francissen | 8 augustus 2016
algemeen

Lost Frequencies op Armada ADE

De aanloop naar het Amsterdam Dance Event is in volle gang en events stampen de grond uit. Armada Music heeft nu ook een labelnight aangekondigd met Lost Frequencies als headliner.

Armada kiest andere route

Armada is een enorm groot label waar muziek van alle soorten en maten uit voortkomt. Waar het label mee is groot geworden en waar zij zich de afgelopen jaren op het ADE hebben laten zien, was vooral trance. Dit jaar wordt er naast een nieuwe locatie ook een volledig nieuwe route ingeslagen wat betreft de muziek. In plaats van trance-artiesten als Andrew Rayel, David Gravell en Mark Sixma die vorig jaar nog als grote namen op het ADE stonden, wordt de line-up voor de showcase nu gekenmerkt door Lost Frequencies, The Magician, Jan Blomqvist en Pablo Nouvelle.

Lost Frequencies als host

De Belgische Lost Frequencies, die we kennen van ‘Are You With Me’ en ‘Realitiy’, heeft ditmaal de eer om zijn ‘vrienden’ uit te nodigen om samen met hem een feest neer te zetten in de Melkweg. Hij neemt onder andere landgenoot The Magician die bekend is van het voormalige duo Aeroplane. Sinds 2010 is hij aan een solo-project begonnen waar hij al hits mee heeft gescoord als ‘Sunlight’. Samen met deze twee Belgen zullen Throttle, Hugel, CALVO en Dennis Kruissen de oude grote zaal van de Melkweg van muziek voorzien.

LEES OOK: Lost Frequencies kondigt debuutalbum aan

In zaal twee staat Jan Blomqvist, die bekend is van zijn live optredens, aan de top. Samen met Pablo Nouvelle, Lejon, Kevin Duane en JYRA wordt het Armada-Deep label vertegenwoordigd. Verwacht dus veel basslines en meeslepende, dansbare muziek.

De Melkweg

Met tal van evenementenlocaties te beschikking wordt er door Armada dit jaar dus voor de Melkweg gekozen op zaterdag 22 oktober. Wil je hier graag bij zijn, dan kun je nu je tickets kopen via ticketmaster voor een prijs van €20. Voor €15 haal je zelfs een early bird als je op tijd bent.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws