Jauz' mening over live dj-sets doet discussie weer oplaaien

Rick Francissen | 11 augustus 2016
algemeen

Jauz op Lollapalooza

De Amerikaanse dj Jauz die je ongetwijfeld kent van het nummer ‘Rock The Party’ stond op de mainstage van Lollapalooza Chicago. Hij wist een goede prestatie te leveren, maar toch ging dit niet helemaal zoals gepland. Hij lichtte dat duidelijk toe door middel van een Facebook-bericht.

Jauz plande zijn set vooraf

In het lang, maar open bericht wat hij op Facebook heeft geplaatst, geeft Jauz toe dat hij zijn set voor Lollapalooza tot in de puntjes heeft uitgewerkt. Met de zenuwen voor zijn tweede thuishaven vond hij dat hij het beste uit zichzelf moest halen en iedereen maximaal moest laten genieten.

Inspiratie ter plekke

Vlak voordat Jauz het podium betrad, kwam hij erachter dat zijn vooraf geplande set niet op de USB stond die hij bij zich had. De paniek brak uit, maar zoals je in de video kan zien die hij op Facebook heeft geplaatst ging het hem alsnog goed af.

Mening van Jauz doet stof opwaaien

Na de uitleg van de situatie legt Jauz uit dat hij het niet belangrijk vindt of dj’s hun set voorbereiden, omdat het uiteindelijk zou gaan om het vermaak dat je het publiek geeft. Laidback Luke en Chocolate Puma deelden deze mening niet en vooral Laidback Luke reageerde uitgebreid op Twitter zoals je hieronder kunt lezen. 

Laidback Luke reageert op JauzLaidback Luke reageert op JauzLaidback Luke reageert op JauzLaidback Luke reageert op JauzLaidback Luke reageert op JauzLaidback Luke reageert op Jauz

 

Chocolate Puma reageert op JauzChocolate Puma reageert op JauzBeeld via Facebook Jauz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws