'Ghostproducer' Ashley Wallbridge maakte tien nummer 1 hits op Beatport

Rick Francissen | 12 augustus 2016
algemeen

Ashley Wallbridge

Ashley Wallbridge is een naam die je waarschijnlijk nog niet vaak gehoord heb, ondanks dat hij eigenlijk tien Beatport nummer-1 hits op zijn naam heeft staan...! Dat is precies de reden waarom hij besloten heeft zijn leven om te gooien en te stoppen met 'ghostproducen'.

Ashley Wallbridge was succesvol ghostproducer

Ashley Wallbridge legt in een korte video die hij op Twitter plaatst uit wat het precies inhoudt om ghostproducer te zijn. Je maakt tracks, die je vervolgens verkoopt en tekent een contract waarin belooft nooit te vertellen dat jij de track zelf heeft gemaakt. De super succesvolle ghostproducer heeft ongetwijfeld bakken met geld verdiend aangezien er op zijn minst tien Beatport nummer-1 hits tussen zaten. Welke hits dit zijn geweest kunnen we - helaas - alleen maar raden.

LEES OOK: Australische promotor dreigt met onthullen van ghost producers en gaat viral

Tien nieuwe tracks

De muziek die in de video is gebruikt ken je waarschijnlijk net zo goed als de naam Ashley Wallbridge. Het zijn namelijk zijn nieuwste tracks die hij deze keer wel openbaar wilt uitbrengen. Het mooie is, dat hij hierbij alleen waarde hecht aan het feit of de tracks door mensen gewaardeerd worden en niet of hij er veel geld mee gaat verdienen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws