Is Diplo nog wel serieus te nemen?

Rick Francissen | 12 augustus 2016
algemeen

Diplo en Walshy Fire

We weten allemaal inmiddels wel wie Diplo is, een derde van Major Lazer, de helft van Jack Ü én solo-producer slash dj. Samenwerkingen met Justin Bieber en Skrillex zijn voor deze man niet bijzonder meer. Hij leeft dan ook onder een hele hoge druk door zijn populariteit. Althans, dat liet hij de media even geloven... Het bleek om een troll te gaan. 

Diplo vertelt onzin tijdens interview

De vele interviews die Diplo inmiddels heeft gedaan hebben hem op een nieuw idee gebracht. Wanneer hij en Jillionaire en Walshy Fire (de andere twee leden van Major Lazer) geïnterviewd worden door Britain’s Daily Star vertellen ze dat ze door hun populariteit groepstherapie nodig hebben om het populaire leven de baas te blijven. De heren gaan nog een stapje verder door te zeggen dat ze ook hypnose ondergaan en naar sauna’s gaan om bij te komen.

Het interview werd erg serieus genomen omdat het niet de eerste artiesten zijn die bijna zouden bezwijken onder de druk van het zware leven als superster. Zayn Malik van One Direction, Adele, Avicii en Ellie Goulding zijn hier enkele voorbeelden van.

LEES OOK: Collab Diplo en Dimitri Vegas & Like Mike

Grapje

Diplo vond na het publiceren van het artikel wel tijd om te vertellen dat het allemaal een grap was. Laten we in ieder geval nu maar geloven dat dit wel de waarheid is...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws