Speciale 'snap hacks' site voor luie mensen

Ivo Mollemans | 12 augustus 2016
algemeen

Er is een nieuwe site gelanceerd met als doelgroep luie mensen. Nu zijn er al genoeg mensen ‘actief’ op het internet, maar er is nu dus een speciale site voor hen. Deze site kan mensen namelijk laten denken dat je iets actiefs aan het doen bent! Niet door simpelweg een Facebook status voor je te schrijven, want dat zou wel érg lui zijn, maar zodat je foto’s of video’s kan sturen van verschillende locaties.

LEES OOK: Snapchat tips voor DJ's

Snapchat

De site is bedoeld voor Snapchat en er staat zelfs een volledige gebruiksaanwijzing op! Uiteraard hoef je op de site bijna niet te klikken, want als je lui bent is dat een no-go. De site heet dan ook ‘Late night Snap hacks’ en geeft verschillende activiteiten of plaatsen weer waarvandaan jij een 'snap' kunt sturen.

Scènes

De scènes waarvan je foto’s of video’s kan sturen zijn ingedeeld als GIF’s. Zo is er eentje waardoor het lijkt dat je bij een concert bent en de saxofonist voor je staat, of als dit je toch net iets te ongeloofwaardig lijkt kan je ook nog altijd een filmpje sturen van een tafel vol eten. Of dat je in een super gave club staat! De keuzes variëren dus enorm, maar of mensen er ook echt in gaan trappen is de vraag. Het is in elk geval slim om de foto te maken in een donkere omgeving zodat de spiegeling van je beeldscherm niet te zien is. Ook helpt een filter om de pixels van je beeldscherm te camoufleren.

De site is puur voor de lol gemaakt en de kwaliteit van de GIF’s zal niet heel geloofwaardig overkomen op anderen. Het valt natuurlijk altijd te proberen als goede smoes dat je iets op het moment niet kan doen, omdat je bezig bent...

De site is hier te vinden en erg leuk om een geintje met je maatjes uit te halen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws