Mysteryland brengt samen met Dave Clarke exclusieve vinyl sampler uit

Thomas Keulemans | 14 augustus 2016
algemeen

Collectors item te winnen via Mysteryland socials

In samenwerking met techno-held Dave Clarke heeft Mysteryland vandaag een exclusieve vinyl sampler uitgebracht. Op het collectors item worden vier artiesten uitgelicht die op zondag 28 augustus het podium van ‘The Baron of Techno’ zullen betreden. _Unsubscribe_, Rebekah, Gary Beck en Joran van Pol hebben allen één exclusieve track voor hun rekening genomen. De EP heeft een gelimiteerde oplage van 300 en is niet te koop. Vinylfreaks kunnen de plaat wel winnen via de socials van Mysteryland. De sampler is het vervolg op de vorig jaar uitgebrachte EP in samenwerking met Delsin Records en Studio 80.

Geen onbekende

Dave Clarke is bepaald geen onbekende van Mysteryland. Hij stond meerdere keren op het festival en hostte in de beginjaren eenmalig zijn eigen podium. Nog steeds is de uit Brighton afkomstige Amsterdammer een van de belangrijkste spelers in de hardere techno-scene.

LEES OOK: Mysteryland komt er weer aan en bekijk de trailer.

Een vertaling van het podium op vinyl

De A-kant van de EP varieert van de donkere technogeluiden met een vleugje industriële acid sound van _Unsubscribe_ (Dave Clarke & Jonas Uittenboch aka Mr. Jones) tot Rebekah’s harde meesterstuk ‘Last Time I Died’. Gary Beck en Joran van Pol brengen op de B-zijde onuitgebrachte tracks ten gehore. Naast de zojuist genoemde artiesten staan ook Detroit Love: Carl Craig & Stacey Pullen, Green Velvet, Surgeon & Lady Starlight (LIVE) op het podium van Clarke.

Tracklist ‘ML16-DCP’

Tracks – Side A:

 1. _Unsubscribe_ – Penultimate

 2. Rebekah – Last Time I Died

Tracks – Side B:

 1. Gary Beck – Olsen

 2. Joran van Pol – Howl

Mysteryland

Mysteryland is begonnen in 1993 en is daarmee het langstlopende dancefestival ter wereld. Het festival focust zich op elektronische muziek, kunst, cultuur, talent en duurzaamheid. Mysteryland won met haar duurzaamheidsprogramma meerdere prestigieuze prijzen en heeft een Industry Green Certificering. Dit jaar viert Mysteryland voor de tweede keer een meerdaagse editie met camping op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Dave Clarke zal ook op de 'Holy Grounds' camping een set gaan draaien, evenals Afrojack. 

Internationale edities van Mysteryland vonden plaats aan de voet van het Andesgebergte in Chili en op het legendarische Woodstock ’69 terrein in Bethel Woods New York, USA. Mysteryland is een concept van ID&T. Voor meer informatie en ticketverkoop ga je naar www.mysteryland.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws