Kygo kondigt eigen kledinglijn aan

Ivo Mollemans | 12 augustus 2016
algemeen

Een naam die je de afgelopen tijd heel veel tegenkomt op de radio en in de charts is Kygo. Hij is bekend geworden met hits als ‘Firestone’ en ‘Stole The Show’, en hij heeft zijn album Cloud Nine ook uitgebracht een tijdje terug. Daarna werd het eventjes stil...

De activiteiten van Kygo

Tot nu. Want wat blijkt? De Noorse producer kan meer dan alleen muziek maken. De laatste tijd valt zijn naam steeds vaker in verband met activiteiten die niks met zijn muziek-carrière te maken hebben. Zo is een deel van zijn nummer ‘Intro’ gebruikt in een reclame op HBO die voorafging aan de finale van Game Of Thrones seizoen 6. Ook heeft hij duizenden dollars gedoneerd aan het helpen vechten voor LGBT rechten in Afrika.

LEES OOK: Raakt het grote publiek nu al Kygo-moe?

Kygo komt met kledinglijn

De nieuwste onderneming van Kygo is het lanceren van een eigen kledinglijn. Het merk verplaatsen naar mode is iets wat veel artiesten doen tegenwoordig en dus kan ook Kygo niet achterblijven. Hij heeft via Twitter bekend gemaakt dat er een nieuwe kledinglijn aankomt. In de bijgevoegde foto zijn een aantal producten te zien die we misschien wel eens kunnen gaan terugzien van het merk. Hij draagt een muts, vest, t-shirt en heeft oortjes in. Zoals het eruit ziet komt er genoeg keuze voor fans om doorheen te kijken.

Wat het merk nog meer gaat brengen zullen we moeten afwachten, maar op de foto ziet het er in elk geval veelbelovend uit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws