Queen Elizabeth walgt van dj’s!

Rick Francissen | 12 augustus 2016
algemeen

Queen Elizabeth

Dat de oude generatie de hedendaagse elektronische muziek vaak niet snapt is niet geheel onbekend, maar dat er haat wordt geuit naar de muziek is niet helemaal gebruikelijk en op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Zeker niet als het de Britse Queen Elizabeth is die de uitspraken doet.

Queen Elizabeth gaat liever dood

Reporters van nieuwsbron The Onion spraken met Queen Elizabeth die haar haat uitsprak naar de dj’s en hun muziek. Zo zei ze:

“God willing, I’ll pass away long before I’m ever called upon to bestow an honorary knighthood on Calvin Harris or Grooverider”

De Britse koningin deed hier nog een schepje bovenop door aan te geven dat ze liever begraven wil worden dan een ceremonie bij te wonen waar ze een dj zou ridderen. Ook hierna houdt het nog niet op, want ze omschrijft haar walging verder door te zeggen dat haar lijk liever opgegeten mag worden voordat ze ooit een dj benoemen met de woorden ‘I dub Thee Sir …’.

LEES OOK: Festivals in Engeland kampen met mazelen-uitbraak

Koning Willem Alexander houdt wel van een dansje

Waar de haat van Queen Elizabeth vandaan komt is ons een raadsel. Koning Willem Alexander is gelukkig niet zo nors als het om de elektronische muziek aankomt. Hij staat zelfs samen met Sunnery James & Ryan Marciano op het podium te dansen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws