Line-up bekend van AMF Presents SLAM! Mixmarathon

Thomas Keulemans | 15 augustus 2016
algemeen

Zojuist is er wéér een hele toffe line-up bekend gemaakt van één van de negen Amsterdam Music Festival (AMF) events die tijdens het Amsterdam Dance Event plaatsvinden. Ditmaal brengt de organisatie de complete line-up naar buiten voor het feest van radiostation SLAM! op zaterdag 22 oktober in de Ziggo Dome: AMF Presents SLAM! Mixmarathon.

Dikke line-up voor AMF Presents SLAM!

Dat ze bij SLAM! tijdens het Amsterdam Dance Event wel van een feeste houden is geen geheim; voorgaande jaren viel het radiostation al op door haar geweldige Mix Marathon sets, waarin 83 uur lang de beste live-sets van 100 dj's te horen waren. SLAM! besloot haar studio tijdens het ADE in Amsterdam op te bouwen aan het Leidseplein, dat 's nachts werd omgetoverd tot nachtclub.

Maar het kan nóg vetter, moeten ze gedacht hebben bij SLAM!, gezien hun eerste samenwerking met AMF dit jaar. Op zaterdag 22 oktober host SLAM! haar eigen show in de Ziggo Dome met een line-up die er niet om liegt:

Headhunterz, Steve Aoki, Don Diablo, Sander van Doorn, Deorro, Feest DJ Ruud, Mike Williams, Lucas & Steve, Kungs en Nervo zullen absoluut bijdragen aan het grote feest. Hosted by MC Iceman. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

LEES OOKAMF Presents SLAM! in de Ziggo Dome

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws